Immunisasi Semasa Perintah Kawalan Pergerakan (PKP) COVID-19

past

2020-04-09 at 02:00PM --> 02:30PM

Panel:
Dr. Rozita bt. Ab Rahman (Pakar Perubatan Kesihatan Awam)
Matron Barirah bt. Abdul Latif (Ketua Penyelia Jururawat)


Comments

Ang L: terima kasih banyak banyak !

Shikin M: Salam dr.sy difahamkan ada imunisasi berjadual bg anaknanak yg bersekolah darjah satu . sekiranya pkp dilanjutkan,ada pihak kkm akan mengambil inisiatif utk memastikan murid darjah 1 mendapat imunisasi yg dijadualkan

Shafwan F: Kanak saya memang suka keluar dan main sekarang, susah untuk control

Alex L: Apakah caj untuk immunisasi di KK?

Shafwan F: Macam mana bolehkah saya menjaga masa kanak saya sekarang?

Nursyafiqah N: Sekarang kalau nak ambik untuk imunisasi influenza boleh?

yusni h: Terima kasih doktor! Matron!

Jian Wei T: What do i need to bring as proof for the police stopping me at roadblocks?

Alex L: Apakah keadaan di Klinik Kesihatan sekarang? Masih banyak orang ke? Kalau tak ada Appointment boleh walk in?

yusni h: KK ada keluarkan garis panduan berapa ramai boleh schedule for Imunisation at one time? bg semua KK

Mohd F: Saya takut sekarang hospital atau klinik terlalu penuh

Wan Mohamad Rafiq W: risau la nk bawa anak g kk or hospital tuk imunisasi.. mmg x leh tangguh dulu ke? ank setahun lebih..

yusni h: Doktor, kmai nak keluar rumah pun susah 😅. scheduled Imunisation ni tak ada sebarang function on covic19, kan?

Ng S: connection is fine @khoo

Khoo E: connection teruk?

Mohd F: Apakah kesan jika saya menggangguh imunisasi anak saya?

Chevy B: ok

Ng S: Hello :)

Ang L: offline?

Kai Yuan C: error?

Ng S: Start already?

Wan Mohamad Rafiq W: ad x ni?

*Limited number of users are allowed to comment for each webinar session
Please click on the link to give your feedback.